Windows opnieuw laten installeren

Herinstallatie Windows

herinstallatie windowsOp een gegeven moment raken computers vol met vervuiling, programma’s en bestanden die niet nodig zijn.  Er zijn fouten ontstaan in de systeembestanden, waardoor de computer foutmeldingen gaat geven en telkens langzamer opstart. De computer opschonen kan vaak helpen, maar wat nu als dat niet afdoende is?

De pc of laptop opnieuw installeren is in dat geval een uitkomst. Op de computer worden dan weer opnieuw het besturingssysteem en alle programma's geplaatst.

Wat kan I-FIX-IT voor u doen?

Wij voeren vrijwel dagelijks herinstallaties uit. Herinstallaties voeren wij uit voor alle merken pc’s of laptops met Windows software. Na installatie plaatsen wij netjes weer uw persoonlijke bestanden (foto’s, documenten, muziek, e-mails, etc.) netjes terug op hun oorspronkelijke plek.

Voordat wij aan een herinstallatie beginnen maken wij eerst een vrijblijvende diagnose van uw computer. We bekijken dan de technische staat van uw PC of laptop en een inventarisatie gemaakt van uw programma’s en bestanden. Op deze manier kunnen we u een precieze prijsopgave geven die uiteraard geheel vrijblijvend is.

Neem voor informatie contact met ons op.