Computer reparatie

Computer reparatie

 

computer reparatieBij I-FIX-IT kunt u terecht voor uw computer reparatie. Vaak kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden een snelle service, scherpe prijs, gewoon bij u thuis of op afstand. Wij werken volgens No cure, No pay. Als wij het probleem niet kunnen verhelpen betaald u niets!

Onze monteurs kunnen vandaag nog bij u langs komen waar men het probleem meestal direct kan verhelpen.  Bekijk de tarieven voor computerhulp bij u aan huis. Wij repareren aan huis in geheel Groningen en Drenthe.

 

leen computerLeencomputer

Onze monteurs kunnen vandaag nog bij u langs komen waar men het probleem meestal direct kan verhelpen. Wij repareren aan huis in geheel Groningen en Drenthe. Is reparatie niet direct mogelijk en kunt u niet zonder computer? Bijvoorbeeld doordat we een onderdeel niet op voorraad hebben, dan kunnen wij een leencomputer bij u neerzetten. Bij al onze reparaties is deze service gratis. Op deze manier kunnen wij ons best voor u doen terwijl u met een gerust hart kunt doorwerken.

computerhulp op afstand

Computerhulp op afstand

Voor diverse problemen is het ook mogelijk om uw computer te laten repareren op afstand, onze monteurs nemen dan tijdelijk uw computer over via het internet en kunnen dan op afstand een diagnose stellen van het probleem en deze direct oplossen. Voor service op afstand betaalt u €15,00 per 30 minuten.

 

garantie op reparatie

Garantie op uw computer reparatie

Onze computer specialisten zijn ervaren en vriendelijk en gespecialiseerd in Windows en Linux besturingssystemen. Wij hebben ruime ervaring in reparaties en geven minimaal 3 maanden garantie op onze diensten en reparaties.