Webdesign

 

Webdesign! Wij van I-FIX-IT ontwerpen websites voor ondernemers, starters en particulieren..

Wij bouwen websites die uw boodschap overbrengen maar ook gebruiks- en zoekmachine vriendelijk zijn; dat is onze definitie van ‘webdesign’. Wij begrijpen als geen ander dat u en uw bedrijf unieke eisen en wensen hebben voor uw website. Wij voeren deze wensen uit en verwerken die in een uniek webdesign. Wij maken uw website onderscheidend van de concurrentie en gebruiksvriendelijk.


Webdesign bepaalt voor een groot deel of je bezoekers
ontvangt en deze dan ook in klanten kan veranderen…

De webdesign van uw website is tegenwoordig van groot belang voor het bepalen van uw succes als zzp'er of midden en klein bedrijf. Iedereen weet dat door een goede website te hebben het klantenbestand aannemelijk kan groeien en uw winst kan verhogen zodat de onderneming verder uit kan bloeien. Klanten (bezoekers) willen hun informatie snel, eenvoudig en informatief. Als één van deze dingen ontbreekt zal de bezoeker snel weg zijn van de website.

Hoe gaan wij te werk bij het maken van uw website

Een website maak je niet alleen, dat doe je samen. Het toepassen van de juiste werkwijze is erg belangrijk bij het realiseren van uw website. Elke partij heeft zijn eigen kennis, behoeften en specialiteiten. Wij combineren uw kennis over uw doelgroep met onze kennis over het web, om zo samen tot een goed resultaat te komen.

 

koffiekopje1 :We beginnen met een oriëntatiegesprek waarin we alle ideeën en wensen de revue laten passeren . Hierbij gaat het om uw doelgroep, huisstijl, markt onderzoek wat uw bezoeker van de website verwacht en uw doelstelling.


desing-22 :
Wanneer het voorstel rond is en wanneer alle neuzen dezelfde richting op staan gaan we beginnen met het ontwerp. Deze fase bestaat uit een aantal feedback momenten waarin u feedback kunt geven op het ontwerp.

 

website relisatie3: Wanneer het webdesign ontwerp naar wens is gaan we beginnen aan de realisatie. Dit houdt in dat het ontwerp word omgezet in een werkende website. In deze fase wordt de website ook voorzien van de uiteindelijke afbeeldingen en teksten. We hebben regelmatig feedback met u.

 

website-testen-24: Wanneer we uw website hebben ontworpen, gerealiseerd en gevuld met content, gaan we testen of alles naar behoren werkt. Staat alle content op de juiste plaats, werken alle links en wordt de site op verschillende computers, tablets en telefoons correct weergegeven?

 

werkende-website-5: Wanneer alles naar behoren werkt gaan we de website online plaatsen. Vanaf nu is de website voor iedereen zichtbaar. Onderhoud, aanpassingen en updates kunnen door u of uw systeembeheerder worden uitgevoerd. Ook kunnen wij dit voor u bijhouden. Zo kunt u zich concentreren op uw werk.