Adverteren bij zoekmachines

Adverteren bij zoekmachines?

 

Adverteren bij zoekmachines kan met een ieder gewenst budget

 

betaald adverterenOm een extra impuls te geven aan uw online activiteiten kan het starten van een campagne bij zoekmachines een waardevolle zet zijn. Een toppositie in zoekmachines zorgt ervoor dat uw organisatie, product en/of dienst maximaal onder de aandacht komt. Adverteren bij een zoekmachine is een instrument om merkherkenning te stimuleren. Het merendeel van de internetgebruikers gelooft dat een toppositie in de zoekresultaten gelijk staat aan een topmerk. Met adverteren via Google AdWords bereikt u de gehele Nederlandse zoekmarkt.

Meer rendement?

Zoekmachine Marketing door I-FIX-IT haalt meer rendement uit uw marketingbudget. Door middel van adverteren bij zoekmachine advertising (ook wel search engine advertising, SEA genoemd) worden via de gesponsorde zoekresultaten van zoekmachines als Google en Bing meer geïnteresseerde bezoekers gegenereerd.

 

Onze specialisten nemen u de gehele ontwikkeling, monitoring en bijsturing uit handen.

Als één van de eerste organisaties profileerde I-FIX-IT Zoekmachine Marketing zich met een dienst rondom het thema "adverteren in zoekmachines". Inmiddels beheren we voor klanten in uiteenlopende branches honderden campagnes op vele duizenden zoekwoorden. Onze werkwijze stelt ons in staat uw budget effectiever te managen. En dat levert lagere kosten per click en meer geïnteresseerde bezoekers op.

Informatie Adwords

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht