Adverteren bij Google Shopping

Google Shopping adverterenGoogle Shopping is een van de best presterende kanalen die we kennen. De hoge dekking gecombineerd met de onmiddellijke koopintentie, maakt adverteren bij Google Shopping in de hoogste mate aantrekkelijk voor online winkels. Ons SEA team onze ondersteunt u bij het opzetten en optimaliseren van uw Google Shopping campagnes om zo uw concurrentie ver achter te laten. Door de uitgebreide ervaring van ons team, kunnen wij ook helpen uw prijsbeleid te evalueren en om het beste business model voor u te vinden. Wij werken er actief aan om uw kosten zo laag te houden.

Pure prestaties: Mobile en Google Shopping

Met de snelle ontwikkeling van slimme telefoons en tablets, zijn de cijfers voor mobiel winkelen geëxplodeerd, de prestaties van Google's Shopping campagnes zijn indrukwekkend. Door lagere kosten per klik dan tekstadvertenties bij Google Adwords campagnes en veel hogere conversie aantallen is Google Shopping zeer effectief om in te zetten voor e-commerce - vooral voor mobiele campagnes. Alle E-commerce platforms die zijn geoptimaliseerd voor mobiel, kunnen worden opgezet met aantrekkelijke mogelijkheden.

38% minder kosten per conversie

minder kosten per conversieProduct Lijst Advertenties zijn gemiddeld 38% voordeliger in vergelijking met standaard tekstadvertenties op Google AdWords.

Hoe effectief zijn Google-shopping advertenties echt tegen over de traditionele tekstadvertenties? Deze vraag hebben we gevolgd en met een aantal van onze e-commerce klanten besproken en overlegd. Het resultaat was dat zowel het aantal verkopen hoger waren (15%), en de kosten per conversie significant lager (38%). Ook u kunt profiteren van de expertise die wij u kunnen bieden als Google Shopping specialist en gebruik maken van het enorme potentieel van Google Shopping voor een sterke groei van uw bedrijf.