Google Adwords

Google Adwords / adverteren


Maximaal rendement uit AdWords behalen? Met Adverteren via Google zorgen we voor relevanter dus gerichter verkeer en meer conversies. U betaalt uitsluitend per klik (CPC).

Google AdWords biedt u de mogelijkheid om instant te verschijnen op de eerste pagina van Google met een advertentie. Hierdoor kunt u snel en effectief klanten en/of bezoekers bereiken. Met AdWords heeft u een grote markt in handen aangezien 95% van alle internetgebruikers via Google zoekt. Wij kunnen u helpen uw Advertentie campagnes effectief en rendabel op te starten. U bepaalt zelf het Adwords budget en wij maken uw campagne op maat.

Waarom adverteren met Google Adwords?

adwordsOm een extra impuls te geven aan uw online activiteiten kan het starten van een campagne bij Google Adwords een slimme zet zijn. Een toppositie in Google zorgt ervoor dat uw organisatie, product en/of dienst maximaal onder de aandacht komt.

Adverteren bij Google Adwords is een instrument om merkherkenning te stimuleren. Het merendeel van de internetgebruikers gelooft dat een toppositie in de zoekresultaten gelijk staat aan een topmerk.

 

Meer rendement van uw Adwords campagne?

voordeel adwordsI-FIX-IT haalt meer rendement uit uw marketingbudget. Door middel van adverteren bij Google Adwords worden via de gesponsorde zoekresultaten meer geïnteresseerde bezoekers gegenereerd.

Wij nemen u de gehele ontwikkeling, monitoring en bijsturing uit handen. De resultaten van de Adwords campagne kunnen we dan ook weer verwerken in de SEO van uw site. Hoger komen in de natuurlijke zoekresultaten is dan het resultaat. Onze werkwijze
stelt ons in staat uw budget effectiever te managen.
En dat levert u lagere kosten per click en meer geïnteresseerde bezoekers op.

Offerte adwords


Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u een offerte?
Vul dan nu het onderstaande offerteformulier in, binnen 24 uur komen wij met een antwoord!