SEO

SEO | U wilt een hoge positie in de zoekresultaten?

 

seo

Voor het behalen van goede posities in zoekmachines is tegenwoordig veel meer nodig dan het toevoegen van Meta Tags aan uw website. Zaken als opbouw, techniek, content en het aantal links naar een website zijn cruciaal om goed vindbaar te worden.

 

Zoekmachines en hun gebruikers

Internetters gebruiken zoekmachines om producten, informatie of diensten te zoeken, vinden en te vergelijken. Van deze groep kijkt bijna de helft niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Indien u goed vindbaar wilt zijn voor uw doelgroep en kwalitatief goede bezoekers voor uw website wilt genereren zijn topposities binnen zoekmachines noodzakelijk. Wij helpen u met de SEO van uw website.

 

Optimalisatie van uw site

De eerste stap is het analyseren en selecteren van de belangrijkste relevante zoekwoorden voor uw bedrijf. Daarna wordt uw website geoptimaliseerd, waarbij er extra nadruk komt te liggen op deze voor u belangrijke woorden. Hierdoor zullen deze woorden goed gaan scoren in de onafhankelijke resultaten van de zoekmachines en is uw website goed vindbaar voor potentiële klanten. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization of SEO genoemd.

 

Zoekmachine marketing strategie

De basis voor een optimale zoekmachine marketing strategie is een wisselwerking tussen Organic Search en Adwords, het adverteren bij Google. Door de combinatie van deze twee onderdelen wordt uw website zowel op lange termijn als op korte termijn gegarandeerd goed vindbaar binnen zoekmachines.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw website? Neem dan contact op met I-FIX-IT