Browser hijack

Browser hijack

Komt u dit bekend voor?
browser hijackEr zijn ineens ongewenste werkbalken en zoekbalken toegevoegd aan uw browser. U wordt lastig gevallen door die verschrikkelijke pop-up advertenties. Uw pc is traag en toepassingen starten bijna niet. De Home-pagina en zoek pagina in uw browser zijn gewijzigd zonder uw toestemming. Internet is zo traag als koude stroop! Instellingen van Internet-opties 'grijs. Je probeert regedit te openen, maar ziet als antwoord "uw heeft hiervoor niet de bevoegde rechten".

Als u 1 of meerdere van deze symptomen herkend is het waarschijnlijk dat uw computer is geïnfecteerd met een browser hijack, zonder dat u dat wist. Meestal gebeurd dit door het installeren van gedownloade software.
Maakt u zich geen zorgen, wij kunnen u helpen dit probleem op te lossen.
Wij zijn gespecialiseerd in spyware, adware, browser kapers en andere virussen.

Crapware: ongewenste software waar je niet meer vanaf komt!

Mensen vinden gratis fijn. Maar als de inkomsten van een programma niet uit de gebruikers komen, bundelen softwaremakers vaak extra programma's van derde partijen, waarvoor ze door die externe partij betaald worden om het mee te laten installeren. Nog redelijk onschuldig is als bijvoorbeeld een probeerversie van een commercieel programma wordt meegeïnstalleerd, maar het kan veel erger. Bijvoorbeeld als de startpagina van je browser wordt aangepast en je plotseling een andere zoekmachine hebt die je niet meer kunt veranderen.

Het omleiden van de startpagina doet men meestal om reclame en advertentie inkomsten te generen. Soms ook voor het afluisteren van uw gegevens. Neem in deze gevallen contact met ons op om uw computer weer schoon en veilig te maken.