Hoe werkt Google Adwords


Google AdWords is een veilingsysteem voor zoekwoorden. Met het AdWords systeem van Google koopt u advertentieruimte in op, de voor uw business belangrijke zoekwoorden. Hiermee zorgt u dat mogelijke nieuwe klanten uw website snel en gemakkelijk kunnen vinden op mobiel, tablet en computer.

AdWords-Campagne

Een Adwords campagne opzetten

Voor het succesvol voeren van een Google AdWords campagne is het belangrijk dat u van tevoren meetbare doelstellingen bepaalt. Wilt u meer concrete en kwalitatieve leads ( potentiële klanten ) genereren? Of wilt u meer verkopen met uw webshop?

Adwords is van nature laagdrempelig, zodat het eenvoudig is om een campagne op te zetten ( binnen 5 minuten zeggen ze weleens ). Hierin schuilt ook gelijk het gevaar. Zomaar enkele zoekwoorden in het systeem zetten en er zonder enig onderzoek biedingen aan hangen kan ervoor zorgen dat er te weinig rendement uit een AdWords campagne gehaald wordt. Veel kosten, weinig opbrengsten. Door van tevoren te bepalen welke conversie u wenst van uw campagne kan een AdWords campagne bijgestuurd worden wanneer dat nodig is.

Hulp bij AdWords campagnes?

Ons advies is om eerst goed te bepalen welke zoekwoorden interessant zijn en welke advertenties effectief kunnen zijn. Met andere woorden: zo bereikt u alleen die bezoekers die interessant zijn voor uw product of dienst met een effectieve boodschap. Daarnaast is het van belang dat uw advertenties nauw aansluiten bij de geselecteerde zoekwoorden. Ten derde is het van groot belang dat de pagina, waar de AdWords advertentie naar verwijst, exact aansluit bij de zoekopdracht van de zoekmachinegebruiker. Dit geeft een hogere kwaliteitsscore en daardoor lagere kosten per klik (CPC).

AdWords en zoekmachine optimalisatie

Naast het opzetten van nieuwe AdWords campagnes, beheren wij ook bestaande AdWords campagnes voor onze klanten. Naast het realiseren van conversies middels AdWords campagnes kunnen wij ook Zoekmachine Optimalisatie inzetten voor uw website.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor het voeren van een goede AdWords Campagne? Wij staan voor meer rendement (ROI) en meetbare resultaten!

AdWords campagne laten opzetten of beheren?

Neem gerust, uiteraard vrijblijvend, contact met ons op als uw uw adwords_qualified_companyhuidige Adwords campagne wilt laten beheren, optimaliseren of een nieuwe AdWords campagne wilt laten opzetten. Wij zorgen ervoor dat uw campagne op een professionele manier wordt opgezet, dan wel dat uw bestaande campagne wordt geoptimaliseerd. Wij zijn niet voor niets door Google gecertificeerd als AdWords Qualified Company.