Computer en laptop verkoop

Computerverkoop en laptops. Computer verkoop

I-FIX-IT heeft geen vast assortiment maar een steeds wisselend aanbod voor zéér scherpe prijzen. Dit omdat de wensen van iedere klant verschillend en persoonlijk zijn. Van nieuwbouw PC op maat, laptops, Game Computer met of zonder RGB tot inruil computers (refurbished) tegen bodemprijzen!

Advies op maat

Bij iedere klant geven wij advies op maat. Waar wilt de computer voor gebruiken? Wat moet de PC aankunnen? Wat is ongeveer het budget? Heeft u merkvoorkeur? I-FIX-IT levert naast standaard fabrieksconfiguraties ook (tweedehands) computers. Hiervan zijn de specificaties verbeterd, bijv. door het plaatsen van een SSD en vergroot werkgeheugen.

Refurbished computer

Een refurbished computer of laptop is net als een tweedehands product al eerder gebruikt. Het verschil tussen beide producten is dat refurbished producten worden nagekeken en nauwkeurig gecontroleerd. Waar nodig worden er onderdelen vervangen of gerepareerd zodat het apparaat weer naar behoren en als nieuw functioneert.

Garantie

Liever gaan voor nieuw en bepaald type? Regelen we voor u tegen de laagste prijs bij onze distributeurs. Alle laptops en pc’s, nieuw én refurbished, zijn uitvoerig getest en in optimale conditie. Bij aanschaf van een refurbished laptop of computer verzekeren wij u dat deze gecontroleerd, getest en gereinigd is. Daarbij krijgt u bij de computerverkoop persoonlijk advies en altijd 1 jaar garantie.


Vragen? Neem contact op met I-FIX-IT in Wildervank, Veendam. Uw adres voor computerreparatie en computerverkoop.