Computer reparatie Winschoten

Computer reparatie Winschoten.

Computer reparatie WinschotenWordt uw laptop of computer steeds trager? Of start uw apparaat helemaal niet meer op? Blauw scherm met waarschuwing of virus opgelopen? Zoekt u een ervaren en betrouwbare specialist voor hulp? Liever zelf proberen en onderdelen nodig? Ook bij I-FIX-IT kunt u terecht voor onderdelen. Hebben wij het niet in huis, wordt het tegen bodemprijzen voor u besteld.

Computerservice


We repareren alle voorkomende defecten aan alle merken computers en laptops (m.u.v. Apple). Computerservice I-FIX-IT staat bekend om een snelle service tegen een eerlijk tarief. Daarnaast kunt u rekenen op onze kennis, ervaring, garantie en nazorg. Veel mensen kunnen niet zonder, daarom streven wij ernaar om uw computer binnen één werkdag gerepareerd te hebben.

Computerhulp:

- Installeren of verwijderen van programma's
- Beveiligen van uw computer tegen cybercrime.
- Sneller maken van uw computer / laptop
- Direct hulp middels hulp-op-afstand-service
- Opschonen van uw computer / laptop
- Verwijderen ongewenste toolbars op uw computer

Computerreparatie:

- Analyse van het probleem waar u mee kampt.
- Reparatie van interne en externe hardware.
- Verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware.
- Oplossen van al uw softwarematige problemen.
- Zo nodig het vervangen van hardware.
- Reparatie van randapparatuur.


Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor uw computer reparatie of kom langs bij ons pc-reparatie punt in Wildervank, Veendam.
Kunnen wij het euvel repareren, lichten wij onze werkwijze toe en ontvangt u een transparante, schappelijke prijsopgave.

Lukt het u niet om met uw PC te komen vanuit Winschoten? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (0,45 km vergoeding). Onze gekwalificeerde computerexpert komt bij u thuis of op uw bedrijf en onderzoekt of het probleem direct op te lossen is. Is reparatie direct niet mogelijk dan nemen wij hem mee naar onze werkplaats.

Computer verkoop

Naast de computer/laptop reparaties leveren wij ook nieuwe computers, speciaal samengestelde computer systemen en Game PC 's. Geheel op maat en naar wens. Complete systemen direct van onze distributeur of refurbished computers en laptops. Van low budget tot A-merken, we can fix it!