computerreparatie

Computerreparatie

Bij I-FIX-IT kunt u terecht voor uw computer reparatie. Vaak kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden een snelle service, scherpe prijs, gewoon bij u thuis of bij ons ( na telefonische afspraak ). Wij werken op basis van No cure, No pay. Als wij het probleem niet kunnen verhelpen betaald u niets!

Onze monteurs kunnen vandaag nog bij u langs komen waar men het probleem meestal direct kan verhelpen. 
Wij repareren aan huis in geheel Groningen en Drenthe.


Leencomputer

Onze monteurs kunnen vandaag nog bij u langs komen waar men het probleem meestal direct kan verhelpen. Wij repareren aan huis in geheel Groningen en Drenthe.
 
Is reparatie niet direct mogelijk en kunt u niet zonder computer? Bijvoorbeeld doordat we een onderdeel niet op voorraad hebben, dan kunnen wij een leencomputer bij u neerzetten.
 
Bij al onze reparaties is deze service gratis. Op deze manier kunnen wij ons best voor u doen terwijl u met een gerust hart kunt doorwerken.
leencomputer is mogelijk

Garantie op uw computer reparatie

Garantie

Onze computer specialisten zijn ervaren en vriendelijk en gespecialiseerd in Windows en Linux besturingssystemen.

Wij hebben ruime ervaring in reparaties en geven minimaal 6 maanden garantie op onze diensten en reparaties. Op nieuwe onderdelen zit altijd de fabrieksgarantie.


Computerhulp op afstand

Voor diverse problemen is het ook mogelijk om u op afstand te helpen, denk hierbij aan instellingen met mail programma's en dergelijke. Onze monteurs nemen dan tijdelijk uw computer over via het internet en kunnen dan op afstand een diagnose stellen van het probleem en deze direct oplossen. Voor service op afstand betaalt u €15,00 per 30 minuten.
computerhulp op afstand

Wij repareren in heel Groningen en Drenthe dus ook in de gemeenten Aa en Hunze, HoogezandStadskanaal, Veendam