Laptop en Computerreparatie

Bel 0598 717575 voor computer reparatie in Groningen en Drenthe! I-FIX-IT helpt u bij alle mogelijke hardware-Computerreparatie als softwareproblemen. Ook voor computer onderdelen, computer onderhoud van uw computer, laptop of pc staat I-FIX-IT voor u klaar. Meestal kunnen we het dezelfde dag nog oplossen. Wij bieden een snelle service en een transparante werkwijze.

At your service:

-Vervangen van harde schijf, videokaart, voeding, werkgeheugen, processor of moederbord
-Verwijderen van virussen of een schone installatie van het Windows besturingsyssteem
-Dataherstel van defecte harde schijven
-Intern reinigen van uw desktop pc / gaming pc bij vervuiling of oververhitting
-Upgrades van uw pc, zoals een snellere SSD harddisk, meer RAM werkgeheugen of  zwaardere videokaart.

No cure, No pay

Neem contact op en kom langs bij ons reparatiepunt voor de snelste service. Ook bieden we service aan huis en bedrijf. Bij service aan huis berekenen wij een kilometervergoeding van €0,45 per kilometer. Onze computerspecialist bepaalt ter plekke of de computerreparatie  direct gedaan kan worden. Zo niet neemt hij het defecte apparaat mee, na reparatie wordt het weer terug bezorgd.  

Repareren of nieuw 

Laptop en Computerreparatie  kan vaak goedkoper zijn dan het kopen van een nieuwe. Daarnaast is het duurzaam omdat het apparaat niet wordt weggegooid. Door reparatie draagt u bij aan het verminderen van elektronisch afval.
Is reparatie van uw pc niet meer rendabel of wilt u toch liever iets nieuws? Onze computerexpert bouwt op maat gemaakte desktop pc’s. We informeren u graag over de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget.

Computer recyclen

Uw oude computer kunt u bij ons inleveren. Vervolgens demonteren wij uw computer en bieden het overige op de correcte manier voor verdere recycling aan. Wij recyclen uw afgeschreven IT-apparatuur altijd op een milieuverantwoorde wijze. Ons doel is om werkende IT-apparatuur, waar mogelijk, een tweede leven te geven.

Leencomputer

We kunnen u in bijna alle gevallen direct van dienst zijn.
 
Is reparatie echter niet direct mogelijk en kunt u niet zonder een computer of laptop? Bijvoorbeeld doordat we een onderdeel niet op voorraad hebben of er aan een belangrijk werkstuk moet worden doorgewerkt, dan kunnen wij een leencomputer of laptop voor u verzorgen.
 
Bij al onze reparaties is deze service gratis. Op deze manier kunnen wij ons best voor u doen terwijl u met een gerust hart kunt doorwerken.
Al onze leen computers zijn voorzien van Windows & Microsoft Office.
leencomputer is mogelijk

Garantie op uw computer reparatie

Garantie

Onze computer specialisten zijn ervaren en vriendelijk en gespecialiseerd in alle gangbare hardware, Windows en Linux besturingssystemen.

Wij hebben ruime ervaring in reparaties en geven minimaal 6 maanden garantie op onze diensten en reparaties. Op nieuwe onderdelen zit altijd de fabrieksgarantie.


Computerhulp op afstand

Voor diverse problemen (software problemen en instellingen) is het ook mogelijk om u op afstand te helpen. We nemen dan tijdelijk uw computer over via het internet en kunnen dan op afstand een diagnose stellen van het probleem en deze direct oplossen. Voor service op afstand betaalt u €12,50 per 15 minuten. Tijdens deze sessies kunt u meekijken en zien wat wij doen.
computerhulp op afstand