Computer reparatie Tynaarlo

Computer reparatie Tynaarlo


Computer reparatie TynaarloProblemen met de computer of laptop? Dan zoekt u een ervaren en betrouwbare specialist voor reparatie en hulp!  Blauw scherm met waarschuwing of een virus te pakken? Wordt uw laptop of computer steeds trager? Start ie zelfs helemaal niet meer op? Of heeft u alleen onderdelen nodig? Ook bij Computer service I-FIX-IT kunt u terecht voor kabels onderdelen, enz..


I-FIX-IT repareert alle voorkomende defecten van alle merken computers en laptops (m.u.v. Apple). Computerservice I-FIX-IT staat voor een snelle service tegen een vriendelijk tarief. Daarnaast kunt u rekenen op onze kennis, 20+ jaar ervaring, garantie en nazorg. Zonder computer zitten is erg vervelend, daarom streven wij ernaar om uw computer binnen één werkdag gerepareerd te hebben. Ook hebben we kosteloos een "leencomputer" voor u beschikbaar.

Mail of bel!

Neem contact met ons op voor een afspraak voor uw computerreparatie of kom langs bij ons pc-reparatie punt in Wildervank, Veendam.
Kunnen wij het euvel repareren, leggen wij onze werkwijze uit en ontvangt u een transparante, schappelijke prijsopgave.

Computerreparatie:

- Oplossen van al uw softwarematige problemen.
- Zo nodig het vervangen van hardware.
- Reparatie van randapparatuur.
- Analyse van het probleem waar u mee kampt.
- Reparatie van interne en externe hardware.
- Verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware.

Computerhulp:

- Direct hulp middels hulp-op-afstand-service
- Opschonen van uw computer / laptop
- Verwijderen ongewenste toolbars op uw computer
- Installeren of verwijderen van programma's
- Beveiligen van uw computer tegen cybercrime.
- Sneller maken van uw computer / laptop


Lukt het u niet om met uw PC te komen vanuit Tynaarlo? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (0,45 km Vergoeding). Onze gekwalificeerde computerexpert komt bij u thuis of op uw bedrijf en onderzoekt of het probleem direct op te lossen is. Is reparatie ter plaatse niet mogelijk dan nemen wij hem mee naar ons reparatiepunt. Wij werken op basis van No Cure, No Pay.

Laptop, computer verkoop

Naast de computer/laptop reparaties leveren wij ook nieuwe computers, speciaal samengestelde computer sytemen en Game PC 's. Geheel op maat gebouwd en naar wens. Complete systemen direct van onze distribiteur of refurbished computers en laptops. Met minimaal 1 jaar garantie. Van low budget tot de A-merken, i can fix it!