Computer reparatie Gieten

Computer reparatie Gieten, Aa en HunzeComputer reparatie GietenBlauw scherm met waarschuwing of virus te pakken? Wordt uw laptop of computer steeds langzamer? Of doet ie helemaal niks meer? U zoekt een ervaren en betrouwbare specialist voor reparatie en hulp voor Aa en Hunze? Heeft u enkel onderdelen nodig? Ook bij I-FIX-IT kunt u terecht voor onderdelen. Hebben wij het niet op voorraad, wordt het direct tegen de laagste prijs voor u besteld.

I-FIX-IT repareert alle voorkomende defecten aan alle merken computers en laptops (m.u.v. Apple). Computerservice I-FIX-IT staat bekend om een snelle service tegen een eerlijk tarief. Daarnaast kunt u rekenen op onze kennis, 20 jaar+ ervaring, garantie en nazorg. Zonder computer zitten is erg lastig, daarom streven wij ernaar om uw computer binnen één werkdag gerepareerd te hebben. Ook hebben we eventueel een "leencomputer" voor u beschikbaar.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor uw computerreparatie of kom langs bij ons pc-reparatie punt in Wildervank, Veendam.
Kunnen wij het euvel repareren, lichten wij onze werkwijze toe en ontvangt u een transparante, schappelijke prijsopgave.

Lukt het u niet om met uw PC te komen vanuit Gieten? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (0,45 km Vergoeding). Onze gekwalificeerde computerexpert komt bij u thuis of op uw bedrijf en onderzoekt of het probleem direct op te lossen is. Is reparatie ter plekke niet mogelijk dan nemen wij hem mee naar ons reparatiepunt. Wij werken op basis van No Cure, No Pay.

Computer, laptop verkoop

Naast de computer/laptop reparaties leveren wij ook nieuwe computers, speciaal samengestelde computer systemen en Game PC 's. Geheel op maat en naar wens. Complete systemen direct van onze distributeur of refurbished computers en laptops. Met minimaal 1 jaar garantie. Van low budget tot de A-merken, we can fix it!

Computerreparatie:

- Analyse van het probleem waar u mee kampt.
- Reparatie van interne en externe hardware.
- Verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware.
- Oplossen van al uw softwarematige problemen.
- Zo nodig het vervangen van hardware.
- Reparatie van randapparatuur.

Computerhulp:

- Installeren of verwijderen van programma's
- Beveiligen van uw computer tegen cybercrime.
- Sneller maken van uw computer / laptop
- Direct hulp middels hulp-op-afstand-service
- Opschonen van uw computer / laptop
- Verwijderen ongewenste toolbars op uw computer