Computer reparatie Muntendam

Computer reparatie MuntendamComputer reparatie Muntendam.

Computerreparatie:

- Analyse van het probleem waar u mee kampt.
- Reparatie van interne en externe hardware.
- Verwijderen van virussen en installatie van antivirussoftware.
- Oplossen van al uw softwarematige problemen.
- Zo nodig het vervangen van hardware.
- Reparatie van randapparatuur.

Computerproblemen

Wordt uw laptop of computer steeds langzamer? Of start uw apparaat helemaal niet meer op? Blauw scherm met waarschuwing of virus te pakken? Zoekt u een ervaren en betrouwbare specialist voor reparatie en hulp? Heeft u enkel onderdelen nodig? Ook bij I-FIX-IT kunt u terecht voor onderdelen. Hebben wij het niet in huis, wordt het direct tegen de laagste prijs voor u besteld.


Wij repareren alle voorkomende defecten aan alle merken computers en laptops (m.u.v. Apple). Computerservice I-FIX-IT staat bekend om een snelle service tegen een eerlijk tarief. Daarnaast kunt u rekenen op onze kennis, ervaring, garantie en nazorg. Zonder computer zitten is erg lastig, daarom streven wij ernaar om uw computer binnen één werkdag gerepareerd te hebben. Ook hebben we eventueel een "leencomputer" voor u beschikbaar.

Ook kan I-FIX-IT helpen met het volgende:

Computerhulp:

- Installeren of verwijderen van programma's
- Beveiligen van uw computer tegen cybercrime.
- Sneller maken van uw computer / laptop
- Direct hulp middels hulp-op-afstand-service
- Opschonen van uw computer / laptop
- Verwijderen ongewenste toolbars op uw computer


Bel, app of mail ons

Neem contact met ons op voor uw computerreparatie of kom langs bij ons pc-reparatie punt in Wildervank, Veendam.
Kunnen wij het euvel repareren, lichten wij onze werkwijze toe en ontvangt u een transparante, schappelijke prijsopgave.

Lukt het u niet om met uw PC te komen vanuit Muntendam? Dan kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice (0,45 km Vergoeding). Onze gekwalificeerde computerexpert komt bij u thuis of op uw bedrijf en onderzoekt of het probleem direct op te lossen is. Is reparatie ter plekke niet mogelijk dan nemen wij hem mee naar ons reparatiepunt. Wij werken op basis van No Cure, No Pay.

Computer verkoop

Naast de computer/laptop reparaties leveren wij ook nieuwe computers, speciaal samengestelde computer sytemen en Game PC 's. Geheel op maat en naar wens. Complete systemen direct van onze distribiteur of refurbished computers en laptops. Van low budget tot A-merken, we can fix it!