Moederbord vervangen of repareren

Moederbord vervangen

Moederbord

Het moederbord is een essentieel onderdeel van de computer. Een moederbord is het bord of de printplaat waarop alle onderdelen  worden aangesloten en met elkaar verbonden en gemonteerd worden. Alle  componenten van voeding tot geluidskaart communiceren met elkaar via het  moederbord: van videokaart, geheugen tot harde schijf, SSD, DVD en Bluray.

Zelf moederbord vervangen

Raakt het moederbord beschadigd, dan kan dit betekenen dat je laptop nog maar gedeeltelijk of slecht werkt. Vervangen dus! Zelf aan de slag? Het formaat en ontwerp van het moederbord is belangrijk bij uw keuze. U dient deze namelijk af te stemmen op het type computerkast dat u heeft. Hierbij kunnen wij u van advies en het juiste moederbord voorzien.

Moederbord repareren

Liever het moederbord vervangen overlaten aan onze computerspecialist van I-FIX-IT? In dat geval onderzoeken wij eerst het moederbord wat het probleem is. Het euvel kan soms eenvoudig zijn zoals het loszitten van bijvoorbeeld een processor of de videokaart. Het kan ook zijn dat er een diode of connector niet goed zit. Dan kunnen wij nog overgaan tot reparatie i.p.v. vervangen. Waar we kunnen werken we voor u kostenbesparend en aan duurzaamheid.

Moederbord garantie

Is het moederbord daadwerkelijk aan vervanging toe? Dan vervangen we deze graag voor u. Op voorhand krijgt u een heldere prijsindicatie. Onder voorbehoud dat alle onderdelen voorradig zijn streven wij er naar om uw computer binnen 1 werkdag klaar te hebben inclusief 2 jaar garantie. Neem contact op en bel 0598 717 575 op met Computerservice I-FIX-IT in Wildervank, Veendam, voor een afspraak.