Computerservice I-FIX-ITComputerservice Wildervank

Een Computer reparatie- en verkoop bedrijf in Wildervank, Veendam. Kleinschalig, onafhankelijk en professioneel. Door onze persoonlijke benadering streven we naar een vertrouwensrelatie met onze klanten. Daarbij staat privacy en betrouwbaarheid vanzelfsprekend voorop.

Voor iedere portemonnee

Door reparaties en installaties in eigen werkplaats, zonder winkelpand, uit te voeren houden wij de kosten voor u aanzienlijk laag. Hierdoor zijn wij bereikbaar voor iedere portemonnee. Ook bieden we desgewenst op locatie onze computerservice aan, haal/breng service. 

Breed assortiment

Buiten de computer/laptop reparaties leveren wij ook nieuwe computers, speciaal samengestelde computer sytemen en Game PC 's. Geheel op maat en naar wens. Complete systemen direct van de groothandel of tweede ronde computers en laptops. Van low budget tot A-merken, we fix it!

Over ons, contact mét ons

Wij werken op afspraak. Hierdoor zijn reparaties zijn over het algemeen binnen 24 uur klaar. In bedrijf in Groningen sinds 2013, jaren ervaring 20+. Telefonisch bereikbaar voor contact en advies op 0598 717575 (Ma t/m zat. 9.00 tm 17.30 uur).

Bij  Computerservice I-FIX-IT kunt u rekenen gecertificeerde expertise, ruime ervaring en vriendelijke service met brede uitleg.


Onze service gaat ver.. heel ver

Kijk bij de beoordelingen van onze meer dan tevreden klanten op Tweakers en Marktplaats. Meer dan 250 vijf sterren reviews...


 

Onze beoordelingen op Marktplaats

Bij Peter heb ik een Medion desktop besteld en deze werd de volgende dag al geleverd. Omdat ik erg tevreden was over de service en de geleverde desktop (snel, geruisloos en scherp geprijsd) heb ik nog een laptop bij Peter besteld. Ook deze werd snel geleverd en voldoet uitstekend. Peter bedankt, ga zo door!

Mark op Marktplaats

De meest behulpzame Tweaker waarmee ik te maken had! Als ik bonus punten kon geven, dan had Peter ze allemaal! Ik heb een PC van hem overgenomen en Peter was buitengewoon behulpzaam.

Hij heeft me geholpen om een nieuwe GPU erbij uit te kiezen, letterlijk stap voor stap hoe ik het moest installeren, en hij kwam van een lange afstand de PC zelf bezorgen. Tweaker van het jaar!

Peter, super bedankt!

Aws op Tweakers

 

Onze beoordelingen op Tweakers