Over ons

In 1990 ben ik begonnen bij FODOR (toenmalig importeur van Akai, Samsung en Telefunken) als reparateur. Daarna overgestapt naar Pioneer Zuid-West Nederland waar ik naast mijn werk als Assistent Technicus Televisie en Radiosystemen in de avonduren de opleiding Technicus TTR heb voltooid met als zijspoor industriĆ«le automatisering en PLC programming ernaast. Daarna als zelfstandige aan de slag gegaan en vanaf 2006 als zijnde eigenaar van I-FIX-IT.

Onze service gaat ver.. heel ver

Neem gerust een kijkje bij de beoordelingen op Tweakers en Marktplaats, meer dan 220 vijf sterren reviews...


 

Onze beoordelingen op Marktplaats

Bij Peter heb ik een Medion desktop besteld en deze werd de volgende dag al geleverd. Omdat ik erg tevreden was over de service en de geleverde desktop (snel, geruisloos en scherp geprijsd) heb ik nog een laptop bij Peter besteld. Ook deze werd snel geleverd en voldoet uitstekend. Peter bedankt, ga zo door!

Mark op Marktplaats

De meest behulpzame Tweaker waarmee ik te maken had! Als ik bonus punten kon geven, dan had Peter ze allemaal! Ik heb een PC van hem overgenomen en Peter was buitengewoon behulpzaam.

Hij heeft me geholpen om een nieuwe GPU erbij uit te kiezen, letterlijk stap voor stap hoe ik het moest installeren, en hij kwam van een lange afstand de PC zelf bezorgen. Tweaker van het jaar!

Peter, super bedankt!

Aws op Tweakers

 

Onze beoordelingen op Tweakers