SEO, website verbetering, I-FIX-IT helpt je graag!

JIJ:

-Hulp nodig met je website
-Heb je geen inspiratie?
-Is teksten schrijven niet zo je dingetje omdat je beter bent in het werk wat jij doet?
-Geen tijd/zin/knowhow/geen kaas van gegeten om je SEO aan te pakken?
-Geen idee waar de fouten in je website zitten?

WIJ:

-Een sausje over je teksten of compleet nieuwe teksten.
-Iemand die de (technische) foutjes opspoort.
-Iemand die de binnenkant en ook de buitenkant van je website opschoont en verbeterd.
-Eens lekker je SEO onder handen nemen en  je onder de aandacht brengen.
-Bedrijfsomschrijving en persbericht schrijven waar zoekmachines en Google blij van worden.

Je wil nergens aan vast zitten maar toch je website laten verbeteren en een rondje SEO. Bij I-FIX-IT kan dat!!
Géén abonnement, geen dure onderzoeksrapporten, geen kleine lettertjes, geen verborgen gebreken.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Gaan we samen rond de tafel bespreken wat JIJ wil en wat WIJ voor je kunnen betekenen. Gaan we voor je, vol enthousiasme, aan de slag met optimalisatie (dus stijgen in Google, dus meer klanten/werk) schatten wij onze uren in. Uurtje factuurtje dus, duidelijk en transparant.
Zo bepaal jij wat je uit wil/kan geven voor een website die optimaal werkt. Zorgen wij voor zichtbaar resultaat.

SEO en website verbetering

Neem contact op, maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en kom langs, praten wij je bij over de (vele) mogelijkheden.

Zoekmachine optimalisatie, wat betekent  het eigenlijk ?

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, Search Engine Optimization, is het proces van het optimaliseren van je website en content om hogere posities te behalen in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Het doel van SEO is om meer relevante bezoekers naar je website te trekken door hoog in de zoekresultaten van je toekomstige klanten te staan.

Hoe werken wij o.a. aan jouw SEO?

-We (her) schrijven content, tekst dus: relevante en unieke content is belangrijk voor een goede vindbaarheid.
-Zoekwoorden, we gebruiken ze in de teksten en metadata die betrekking hebben op jouw vakgebied. Het gebruik van relevante zoekwoorden is belangrijk voor de vindbaarheid.
-Techniek achter je website. Een goede technische structuur van je website zorgt voor een betere crawlbaarheid en indexeerbaarheid door zoekmachines.
-Mobielvriendelijke website. We maken je website geschikt voor Mobiel gebruik. Een responsive website die goed werkt op mobiele apparaten is onmisbaar voor een goede vindbaarheid.
-H1 koppen toevoegen, H2,3,4 waar nodig plaatsen. Goede heading tags op de juiste plek voor betere vindbaarheid.
-Interne en externe links plaatsen. Externe links zorgen voor een hogere autoriteit en relevantie van je website.
-Google Business account aanmaken en bedrijfsprofiel vullen, melden je bedrijf bij Google Maps aan voor betere lokale vindbaarheid.

Zo kunnen we eindeloos doorgaan. Daar hebben we de kennis voor in huis en steken we er zoveel tijd in als jij wenst. We houden uiteraard rekening met de eisen van zoekmachines, zoals Google. Zoekmachines hebben bepaalde richtlijnen waaraan websites moeten voldoen om goed gevonden te worden. Door verstandig te optimaliseren zorgen wij voor een verantwoorde stijging in de zoekresultaten.

SEO vriendelijk voor je bezoekers.

Website optimalisatie is net zo van belang voor een positieve ervaring van de bezoekers.
Een goede SEO-strategie bestaat niet alleen uit het optimaliseren van de techniek en content van je website, maar ook op het creëren van een positieve ervaring voor bezoekers. Zoekmachines als bijv. Google hechten veel waarde aan een goede gebruikerservaring. Daarom zorgen wij bij I-FIX-IT dat je website goed gestructureerd is, snel laadt en gebruiksvriendelijk is. Ook dit draagt bij aan een hogere positie in de zoekresultaten en aan meer tevreden (terugkerende) bezoekers op je website.

Ten slotte:

SEO is een uiterst belangrijk onderdeel van de online marketing strategie en draagt bij aan een betere online vindbaarheid en meer relevant organisch verkeer naar je website. En dat is nu precies wat je wilt! Door de juiste strategie te hanteren en gebruik te maken van handige tools en technieken behalen wij goede en langdurige resultaten. I-FIX-IT zet zich graag met alle enthousiasme voor je in als SEO kenner met ruime ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Wij zijn je graag van dienst bij het optimaliseren van je website voor een betere online vindbaarheid en meer relevant organisch verkeer naar je website.