Opslag computer uitbreiden

Opslag vol

opslag computerDe opslagcapaciteit van uw computer of laptop is helaas niet oneindig. Er komt een moment dat uw apparaat vol zit. Om extra opslagruimte te creƫren zijn er gelukkig genoeg mogelijkheden. Denk aan een externe harde schijf, cloudopslag of een extra schijf die ingebouwd kan worden. Wij geven u daarbij graag passend advies en kunnen dit voor u verzorgen.

SSD schijf

Van foto's, vakantiekiekjes tot belangrijke zakelijke documenten: U wil toch dat uw bestanden veilig zijn opgeslagen?! Er zijn tegenwoordig naast de traditionele harde schijf de veel snellere SSD schijf. De snelheid van een SSD schijf ( Solid State Drive) is beter dan een traditionele harde schijf. Zo heeft u vlot toegang tot de belangrijke bestanden die u op de computer wil hebben.

Datamigratie


I-FIX-IT kan voor u progamma's en bestanden overzetten naar nieuwe media. Data migratie naar een grotere SSD. De opslagcapaciteit van uw computer vergroten, zodat u zorgeloos bestanden kunt opslaan. Mocht u besluiten meer opslag nodig te hebben dan kunt u via ons contactformulier direct een afspraak maken of telefonisch op 0598 717575.