Computer recycling | Hoe wij werken

Duurzaamheid, refurbished computers

Duurzaamheid staat bij I-FIX-IT hoog in het vaandel. Wij proberen om zoveel mogelijk producten en onderdelen te refurbishen en zo te laten hergebruiken. Op deze manier krijgen ‘afgeschreven’ producten als nieuw nog een tweede leven. Op een refurbished computer krijgt u minimaal 1 jaar garantie

Wanneer u een oude computer of harde schijf weg wilt gooien, bedenk dan wel dat uw gegevens door anderen bekeken kunnen worden. Wanneer er data op staat waarvan u liever niet wilt dat deze in vreemde handen vallen, dan is het zaak alle gegevens vooraf te verwijderen.

Wij kunnen dit ter plaatse voor u verzorgen. Wij geven u dan ook een bevestiging van de data vernietiging. Zo weet u zeker dat uw gegevens nooit meer door anderen kunnen worden bekeken.

Wij scheiden en sorteren alle onderdelen in hiervoor bestemde containers. Zo worden onderdelen als kabels, printplaten en harde schijven gescheiden in diverse bakken en afgevoerd naar een gecertificeerd bedrijf. Dit bedrijf verwerkt deze producten verder zodat deze uiteindelijk weer aangeboden kunnen worden als grondstoffen voor nieuwe producten.

Wat doen wij?

Ophalen

Uw oude computer spullen laten ophalen?

 

Recycling

Wij zorgen voor een correcte en verantwoorde afvoer.

Contact

Neem contact op voor meer informatie.