Google Adwords campagnes

Binnen een dag nieuwe klanten met een Google Adwords campagne!

Er wordt op moment van schrijven (18-12-2015) 40.000 keer per seconde met Google gezocht. Er wordt ook gezocht naar uw producten en diensten. Zoekmachinegebruikers zoeken dus ook wat u verkoopt. Wij zorgen ervoor dat ze u ook kunnen vinden!

U betaalt uitsluitend voor resultaat

liefjePrijstechnisch is het adverteren met een Google AdWord Campagne een interessante manier om te adverteren op internet. Prijsberekening gebeurd via (CPC / cost-per-click) kosten per klik. Zo betaalt u alleen als een mogelijke klant op uw advertentie klikt. Dit is dus niet afhankelijk van het aantal keren dat deze wordt weergegeven.

Optimale posities van advertenties

De klikfrequentie, relevantie tussen de advertentie en de landingspagina (kwaliteitsscore) en de CPC bepalen waar de advertenties worden weergegeven. Betere advertenties worden hoger weergegeven. Zo kan uw advertentie niet van de topposities worden uitgesloten.

Advertenties kunnen direct worden weergegeven.

Als wij uw account aanmaken, worden uw advertenties vrijwel direct weergegeven. Wat kunnen wij voor u betekenen met betrekking tot Google AdWords?

I-FIX-IT en AdWords

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van effectieve Google AdWords campagnes en hebben gecertificeerd personeel die ervoor zorgt dat de relevantie van de advertenties en de landingpagina's optimaal is. Zo betaald u de laagst mogelijke prijs per klik op een advertentie. Zo heeft u de beste advertentieplaats voor de meest interessante prijs!

Door middel van een trefwoordenonderzoek zorgen wij ervoor dat uw advertenties bij de juiste zoekopdrachten Bij Google vertoond worden. Door onze jarenlange ervaring met het maken van tekstadvertenties zijn wij in staat de meest effectieve advertenties samen te stellen.

Daarnaast berekenen wij voor u het rendement van de campagne. Hoeveel bezoekers komen op uw website naar aanleiding van uw Google AdWords Campagne? Hoeveel leads genereert de campagne? Op al deze vragen hebben wij voor u het antwoord.

Kunnen wij u helpen met een gerichte advertentiecampagne, een hoog rendement en zeer lage kosten? Neem dan direct contact met ons op!

Comments are closed.