Intern geheugen uitbreiden

Computer geheugen

geheugen uitbreidingEen computers gebruikt werkgeheugen. Het werkgeheugen of intern geheugen stelt de computer in staat om informatie op te slaan voor later gebruik. Is uw computer langzaam, duurt het lang voordat programma’s opstarten of reageren? Dan kan het verstandig zijn uw werkgeheugen uit te breiden. Steeds zwaardere software kan veel eisen van uw computer. Extra werkgeheugen is een snelle, goedkope en eenvoudig manier om uw computer te updaten.

 

Werkgeheugen uitbreiden

Als u een computer heeft die niet traag is vanwege een gebrek aan computer onderhoud, virussen of malware dan kunt u denken aan het versnellen van een computer. Het geheugen uitbreiden kan dan een flinke boost geven en uw computer in een klap sneller maken. Wij helpen u daar graag bij.

 

Onze werkwijze:

  • Als eerst bekijken we of uw computer optimaal is ingesteld.
  • Checken we de PC op mogelijke virussen of malware.
  • Controleren welk type geheugen er in is gemonteerd en of er mogelijkheid tot uitbreiding is.
  • Vervolgens komen we met een gedegen advies en een vrijblijvende prijsopgave
  • Indien akkoord dan plaatsen wij het geheugen.
  • Meestal is de computer binnen 1 dag weer klaar.

 

Een geheugenuitbreiding hoeft niet duur te zijn.

Het werkgeheugen, ook wel RAM (Random Access Memory) genaamd, is een belangrijk onderdeel van uw computer. Dit geheugen is over het algemeen veel sneller dan het permanente geheugen ( lees: harde schijf ) van uw computer en wordt gewist wanneer u de computer uitzet. Een geheugenuitbreiding is vaak de meest efficiënte en goedkoopste manier om uw wat oudere computer up te graden zodat dat hij weer een tijd mee kan. Voor een gewone PC is een doorsnee hoeveelheid geheugen van 4GB aan te raden.
Voor fotobewerking is doorgaans een hoeveelheid van 6 GB afdoende.
Voor videobewerking is vaak 8 GB of meer noodzakelijk voor goed te kunnen renderen.

    Kunnen wij u helpen? Vul uw
    nummer in en wij bellen u!